Обосновани Футболни Прогнози

Престън - Лестър

29 Април 2024 - 22:00
Престън
Лестър
Прогноза: 2
Коефициент: 1.62
 

Като днешна прогноза ще обърна внимание на мача между Престън и Лестър от 46-ия кръг на сезона в Чемпиъншип на Англия.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната футболна среща:

Престън

Футболистите на състава домакин са 10-ти в класирането с 63 точки, след 18 победи, 9 равенства и 17 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 44 срещи са реализирали 56 попадения в противниковата врата и са инкасирали 61 гола в своята мрежа. Като домакин Нортендърс има 22 мача до момента, в които е записал 11 победи, 4 равенства и 7 загуби, при голова разлика 35-33.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Нортендърс е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 4 гола и са получили 7 гола от футболистите на своите съперници.

Лестър

Отборът на гостите от Лестър е на първо място във временното подреждане с актив от 94 точки, събрани след 30 победи, 4 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 44 двубоя има голова разлика 86-39. Като гост отборът е играл 22 срещи, в които има 13 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 39 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Лисиците са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Престън - Лестър - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата тима, Нортендърс има записанa 1 победа, Лестър е постигнал 3 успеха, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 3-7. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Фос, футболистите на Престън нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Престън е с 3 последователни поражения в Англия, а на собствения си терен допусна поражение в последната си среща.

Отборът на Лестър е в серия от 2 последователни успеха в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.62

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.